Zwemmers Krabben blij met hun 5e plaats.
Zwemmers Krabben blij met hun 5e plaats. J. Heijboer

Zwemmers Krabben
grossieren in ere metaal

BERGEN OP ZOOM - Tijdens de afsluitende wedstrijd van het winterseizoen hebben de zwemmers van de Krabben weer goed gepresteerd. In Etten-Leur vond zondag 14 april de wedstrijd plaats. Alle zwemmers van de Krabben eindigden in de top 5.

Norah de Jong (2011) zwom haar debuut en legde meteen beslag op de 4e plaats. Jitte van Gastel eindigde in diezelfde categorie op de 5e plaats. Sophie Verdult (2010) legde, na een spannende strijd beslag op de 1e plaats in haar categorie. Isa van der Sanden (2009) zwom 50m vrije slag en 50m schoolslag, met een ruime afstand op de nummer 4, klom ze het podium op voor een 3e plaats. Inez Lindhout en Sophia Mies (2008) zwommen op ruime voorsprong op nummer 3 naar resp. een 1e en een 2e tweede plaats. Dagmar Raats (2007) recent lid geworden van de Krabben, eindigde op een 2e plaats in deze finale wedstrijd. Sem Kokkelkorn (2004) vergezelde de jongedames en werd 1e in zijn leeftijdscategorie . De wedstrijd werd afgesloten met een gemengde fun estafette, waarbij de zwemmers verschillende zwemvaardigheden moesten laten zien, zoals balzwemmen, onderwater zwemmen en stroomlijnen. Na de polonaise volgde de prijsuitreiking.

De zwemmers gingen er met de 5e plaats in het groepsklassement vandoor.

Trainingen

Na de mei vakantie worden de trainingen hervat in het open zwembad de Melanen. Na de vakantie hopen de zwemmers weer in hun vertrouwde, maar gerenoveerde Schelp te kunnen duiken, met alle comfort van dien. Dat hebben deze jonge sporters zeker verdiend, na een seizoen van aanpassen en regelmatige koude. De zwemvereniging wil graag weer nieuwe zwemmers verwelkomen, heb je interesse? Mail naar info@dekrabben.nl[l]