Gerard Boon, serie American draaien uit de grote hoek, nauwlettend toeziend mw.
Gerard Boon, serie American draaien uit de grote hoek, nauwlettend toeziend mw. Joseph van Oevelen

De Korenaere houdt koppeltoernooi en open dag

BERGEN OP ZOOM - Biljartgroep "De Korenaere", organiseert het Jaarlijks Koppeltoernooi, met deelname voor dames en heren uit Bergen op Zoom en omstreken. Men kan zich opgeven als koppel, of als individu, waarna er via loting of in overleg een koppelgenoot kan worden toegewezen. De winnaars spelen een finalepartij, om de titel en de prijzen, en tevens is voor iedere deelnemer een gratis lot beschikbaar gesteld.

Deelname is 3,00 euro pp. Het toernooi wordt vooralsnog gespeeld vrijdag 17 mei tot eind juni-begin juli. Nader informatie bij de wedstrijdleiders: Joseph van Oevelen, 06-24713838 en Wim de Gier, 06-30131711. Inschrijf formulieren, deelname koppeltoernooi - 2019 zijn te verkrijgen, ontmoetingscentrum: "De Korenaere", Korenmarkt 7, 4611 RD Bergen op Zoom.

Open Dag

Op vrijdag 26 april 2019 is er in SKW-ontmoetingscentrum: De Korenaere een open dag. De biljartgroep bestaat uit dames en heren, actieve biljartliefhebbers, enthousiastelingen en vrijwilligers uit de regio. De biljartgroep organiseert jaarlijks het Open Zomer en Wintercompetitie toernooi, waaraan zo'n 60 tal biljartliefhebbers aan deelnemen, uit Bergen op Zoom en omstreken. SKW-ontmoetingscentrum De Korenaere bezit vijftal biljarts van zeer goede kwaliteit en tijdens de geplande compt./toernooien er viertal biljarts zijn gereserveerd. Leden van de biljartgroep, eveneens vertegenwoordigd met drietal teams: RBB-Rsdaal, competitie, in het libre en driebanden. Tijdens de open dag zijn er biljart demonstraties tussen 10.00 - 12.00 uur. Leden biljartgroep de heren: Gerard Boon,serie American, begenadigd driebandenspeler: Rene Pijnen, vml.6 daagse| prof.wielrenner,Goud 100 km plg.tijdrit Olympische spelen 1968, en de alom bekende heer: Henk Schepers en mw.: Tonny Korteland, vml. KNBB-biljartinstructrice uitleg: KNNB SAR. U bent van harte welkom tot kennismaking met de biljartgroep, koffie en of thee staat voor U klaar.[l]