Afbeelding
Foto: Koningsdag

Nieuw comité presenteert uitgebreid programma Koningsdag

BERGEN OP ZOOM - Het gloednieuwe Koningsdagcomité heeft niet stil gezeten. Zowel 26 april als 27 april staat er een bomvol programma op de planning.

Op vrijdag starten de activiteiten om 17.00 uur met de vrijmarkt, en optredens op zowel de Grote Markt als in de Lievevrouwestraat. Van 20.00 uur tot 23.00 uur is er Let's get fout! op de Grote markt, en om half negen is er voor de liefhebber een Koningsnacht pubquiz in het Zwijnshoofd.

Zaterdag

De zaterdag start uiteraard met een kindervrijmarkt. Die begint om 10.00 uur op de Paradeplaats en duurt tot 16.00 uur. Vanaf die plek start ook de activiteit fiets versieren voor kinderen en daar is ook d sprookjesprinses te vinden. Van 10.00 uur tot 11.00 uur is er op de Markt de Vlaggenparade en de uitreiking Lint voor een Kind. Bij de oude V&D is heel de dag het Oranjeplein te vinden.

Grote Markt

Op de Grote Markt zijn zaterdagmiddag allerlei diverse activiteiten van DJ's, een sociaal cultureel programma, het soepproject e.d. Ok het Sint Josephplein vindt je van 12.00 uur tot 16.00 Sazoek Dansschool en op het Gouvermentsplein zijn heel de middag kinderactiviteiten. Bij d Gertrudiskerk is het Stadskoningschieten en bij het Zwijnshoods vind je in de middag het Koningsdagconcert van Dal Segno en Euphonia.

's Avonds is er een Hollywood Drive in Show op het Beursplein, een Jazzband in de Lievevrouwstraat, en een Jazzbanden Sooph! op de Grote Markt.

Voor meer informatie over Koningsdag Bergen op Zoom en het volledige programma: ga naar de website www.koningsdagboz.nl. [l]