Spannende ontknoping van de competitie voor Halsteren is ophanden

HALSTEREN - Het team van Halsteren zondag heeft afgelopen zondag niet hoeven te spelen, maar de inhaalwedstrijden hebben er wel voor gezorgd dat Baronie, die de laatste wedstrijden de weg kwijt was toch weer aan de kop van de ranglijst is gekomen.

Wat eigenlijk nog veel belangrijker is wat heeft Unitas, de tegenstander voor aanstaande zondag gedaan. Zij wonnen de uitwedstrijd tegen Meerssen met 1-2. Zij hebben een ongelooflijke inhaalrace uitgevoerd door de laatste zes gespeelde wedstrijden te winnen. Daarmee zijn ze op de derde plaats gekomen met 52 punten uit 25 wedstrijden. Een punt achterstand op de bovenste en vier punten voor op Halsteren, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Daarmee zal duidelijk zijn dat de wedstrijd van zondag 5 mei, Halsteren tegen Unitas, van enorm belang is om in de race voor het kampioenschap dan wel een periodetitel te blijven. Hoewel alles nog mogelijk is, moet Halsteren wel winnen om nog echt in de race te blijven.

De belangrijkste wedstrijden voor aanstaande zondag zijn: Halsteren -Unitas; IFC-Gemert; Minor-Groene Ster; Baronie is vrij.

De stand bovenin de hoofdklasse: Baronie 26-53; Groene Ster 24-52; Unitas 25-52; Gemert 24-50; Halsteren 25-48.

Ook Halsteren heeft de laatste twee gespeelde wedstrijden erg positief afgesloten. De uitwedstrijd tegen Unitas is door Halsteren gewonnen met 0-1, waarbij wel gesteld moet worden dat Halsteren het daar niet gemakkelijk had.

Het beloofd dus op voorhand echt een geweldige wedstrijd te kunnen worden. En bij een geweldige thuiswedstrijd behoort natuurlijk ook dat het elftal ondersteunt wordt door tal van supporters. Wil je Halsteren helpen een stap te kunnen maken naar de derde divisie, dan is een bezoek aan de wedstrijd en ondersteuning van de spelers van groot belang.

Zondag 5 mei sportpark De Beek in Halsteren om 14.30 uur.[l]