Minke Booij in actie tijdens haar internationale hockey carrière.
Minke Booij in actie tijdens haar internationale hockey carrière. vrij van rechten

Minke Booij te gast bij MOC'17 op benefietavond

BERGEN OP ZOOM - Op 16 mei organiseert de businessclub van MOC’17 een benefietavond met Minke Booij. Met haar achtergrond als oud hockey International, voormalig captain van het Nederlands Elftal en Directeur van het KNVB Damesvoetbal heeft zij een boeiend verhaal te vertellen. Dat gaat ze doen onder de titel: “Van hockeymeisje naar Voetbalvrouw”.

Minke is momenteel werkzaam als Directeur voor de stichting Spieren voor Spieren. De opbrengst van deze avond schenkt MOC’17 aan deze stichting. Een prachtige organisatie die onderzoek, zorg en behandelingen faciliteert voor kinderen met een spierziekte. MOC’17 nodigt graag alle geïnteresseerde sportliefhebbers uit Bergen op Zoom en omstreken uit voor deze inspirerende avond. Aangezien het een avond voor het goede doel is geldt hier zeker: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Tickets
Tickets voor deze avond zijn te koop via: www.moc17events.nl De avond vindt plaats op donderdag 16 mei in het Clubhuis van MOC’17, Olympialaan 51, 4624 VA Bergen op Zoom. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.

Benefietdiner
Voorafgaand aan de presentatie vindt er een benefietdiner plaats. Een mooie gelegenheid om in een informele sfeer samen met (zaken)relaties persoonlijk kennis te maken met Minke Booij. Geïnteresseerden voor het benefietdiner kunnen zich aanmelden via de website www.moc17events.nl. [l]

Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren.