Activiteiten Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum

BERGEN OP ZOOM - Stichting Veteranen Ontmoetingscentrum heeft zaterdag 11 mei weer een bijeenkomst in het ontmoetingscentrum Het Zwijnshoofd, Moergrebstraat 18 te Bergen op Zoom.

Vanaf 14.00 uur staan de deuren weer open voor alle veteranen die in het bezit zijn van een veteranenpas om samen met elkaar een fijne middag te hebben. Ook alle familieleden vrienden en kennissen zijn van harte welkom.

Open dag Koninklijke Luchtmacht

Voor diegenen die nog niet op de hoogte zijn van ons uitstapje op 15 juni naar de open dag van de koninklijke Luchtmacht te Volkel, hier nogmaals het bericht.

Wij van de Stichting hebben voor 15 juni een bus geregeld om naar de vliegbasis Volkel te gaan i.v.m. de open dag van de Klu. De kosten hiervoor bedragen 5 euro pp en kinderen tot 12 jaar 2.50 euro het is over te maken op rekening IBAN:NL68RABO 0305143662 onder vermelding van open dag Klu Volkel. Maar ben er wel snel bij volle bus is vol.

De bus vertrekt om 08.30 uur vanaf het oude zwembad De Gageldonk Bergen op Zoom naar Volkel, en zal vanaf Volkel vertrekken naar Bergen op Zoom om 15.30 uur aankomst Bergen op Zoom 17.00 uur

Omdat wij dus 15 juni naar de vliegbasis Volkel gaan zal de bijeenkomst van veteranen in het Zwijnshoofd van 8 juni geen doorgang hebben.

EnquĂȘte

Enige tijd geleden heeft u van ons een enquete formulier ontvangen, hierin staan een aantal vragen om te worden ingevuld. zou u zo vriendelijk willen zijn voor diegene die de enquete nog niet hebben verstuurd, om dit alsnog te doen. dit geeft ons meer inzicht om nog beter ons best te doen voor uw welzijn. Bij voorbaat onze dank hiervoor.

Voor meer info Hans van Leest. 06 41914892 en kijk ook eens op onze website www.veteranenbergenopzoom.nl[l]