90s No Limits. FOTO FOCUS EVENTS
90s No Limits. FOTO FOCUS EVENTS Focus Events

DJ Jean voor het eerst op podium van 90s No Limits

BERGEN OP ZOOM - Hij reist de hele wereld over, komt op plekken waarvan wij alleen maar kunnen dromen en beleefde zijn ultieme doorbraak in de jaren ‘90. We hebben het over niemand minder dan DJ Jean. Binnenkort staat de dj voor de eerste keer op 90s No Limits in Bergen op Zoom.

“Op de negende editie van 90s No Limits is het ons gelukt om DJ Jean op het podium te krijgen. Daar zijn we trots op!”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Iconisch
Ieder jaar komt er steevast een trouw publiek af op 90s No Limits aan de Boulevard. Wat maakt het dat deze muziekgenre zo populair blijft? DJ Jean: “Wij dj’s en wij publiek van de jaren ’90 hebben iets iconisch neergezet. In de jaren ’90 gebeurde alles voor de eerste keer: recreatief drugsgebruik, drie tot vijf nachten per week op stap, de opkomst van de eerste dancefestivals als Mysteryland en Dance Valley. Nostalgie is altijd leuk, maar zeker naar de jaren ’90 waarin zoveel bizarre dingen gebeurde. Daar verlangen mensen nog steeds naar terug.”

Stevige line-up
Dit jaar staat er weer een stevige line-up op 90s No Limits. Zo staat naast DJ Jean ook Hilco Slik, Jeroen Post, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor, The Darkraver en niemand minder dan Paul Elstak op het podium. “Het festival krijgt dit jaar weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit zien bezoekers terug in de aankleding van het podium, de bars, het entertainment en danseressen. Eén keer per jaar brengen wij het gevoel van de jaren ’90 weer helemaal terug naar Bergen op Zoom”, zegt René Hopmans.
90s No Limits is op zaterdag 18 mei van 19.00 tot 01.00 uur. Er zijn nog losse tickets verkrijgbaar via www.90snolimits.nl [l]