Sophie, Jacques en Davie van Babouche bruidsboetiek.
Sophie, Jacques en Davie van Babouche bruidsboetiek. Foto:

Sluiting Babouche Bruidsboetiek komt nabij!

BERGEN OP ZOOM - De eerste fase van de sluiting van Babouche fashion, de bruidsboetiek, komt in zicht. Op 2 juni wordt er na 33 jaar in de Van Dedemstraat afscheid genomen van de bruidsjaponnen.

Daarna concentreren Sophie, Jacques en Davie zich volledig op de vooralsnog ruime collectie met de uitgebreide matencollectie in avondkleding en luxe dameskleding (mt. 34 t/m 50) herenmode (mt. 44 t/m 64), strijkvrije overhemden in alle maten, smokings en bedrijfskleding in hun winkel op de Vierwinden aan de Antwerpsestraat, waar de korting op de kleding naar minimaal 40% gaat oplopend tot 50-60-70%.

15-daagse Aktie
Na 33 jaar meer dan 6000 bruidjes de mooiste dag van hun leven te hebben bezorgd komt er een slotakkoord met een 15-daagse Aktie waarin de bruidsjaponnen tegen een bodem meeneemprijs worden aangeboden. Ook alle bijbehorende artikelen kunnen met maar liefst 50% met de bruidsjapon worden meegekocht. Uiteraard OP=OP.

Fashion winkel
De Fashion winkel is nog geruime tijd open door enorme voorraadcollectie, uiteraard met de volledige service van het eigen atelier zoals men die altijd gewend is geweest. [l]