Geslaagde Plantjesmarkt 2019
Geslaagde Plantjesmarkt 2019 Van der Hucht

Leuke Plantjesmarkt op Landgoed De Hertgang

HALSTEREN - Het weer had natuurlijk wel wat beter gekund, maar ondanks dat hebben toch ruim tachtig bezoekers de Plantjesmarkt op De Hertgang bezocht. Na de regen in de ochtenduren, kwam gelukkig de zon in de middag tevoorschijn. Acht hobbykwekers en -tuiniers hadden een ruim aanbod voorhanden.

Naast de bekende planten waren er ook bijzondere planten te koop. Omdat het Moederdag was, konden kinderen, als ze hun moeder hadden meegenomen tenminste, een bosje bloemen voor haar plukken.
De organisator van de Plantjesmarkt, Margot van Meurs: “Net als vorig jaar een geslaagde dag. Leuk publiek, een gezellige sfeer, mensen die zo maar langs kwamen, maar ook bezoekers die bepaalde aankopen voor ogen hadden.”

Bezoek aan Landgoed de Hertgang

De bezoekers konden trouwens niet alleen de Plantjesmarkt bezoeken, het landgoed zelf was deze dag ook toegankelijk. Een aantal bezoekers nam deel aan de rondleiding.

Wilt u het Landgoed De Hertgang (Klaverblokken 18, Halsteren) ook een bezoek komen brengen? Op www.dehertgang.nl ziet u op welke dagen het Landgoed toegankelijk is. Komt u liever op een andere dag of wilt u met een gezelschap komen, dan is dat, op afspraak, natuurlijk mogelijk. U bent van harte welkom![l]

Plantjesmarkt 2019