Spanning in de Hoofdklasse B door overwinning van Halsteren

HALSTEREN - Halsteren heeft afgelopen zondag door een prachtige overwinning uit bij Gemert een geweldige stap gemaakt op de ranglijst. Door deze zege met 1-2 blijft Halsteren meedoen voor het kampioenschap in de Hoofdklasse B.

Halsteren is hiermee op de tweede plaats gekomen en heeft weliswaar nog 4 punten achterstand op Groene Ster. De kans op het bereiken van de nacompetitie, zoals ook vorig seizoen, is hiermee weer een stap dichterbij gekomen. Wel moeten er nog twee wedstrijden worden gespeeld, maar de belangrijkste tegenstrevers Unitas en Gemert zijn op een voortreffelijke wijze verslagen.

Resterende wedstrijden

De volgende nog resterende wedstrijden tegen Nuenen en Leonidas winnen en je behoudt tenminste de tweede plaats en daarmee een mogelijkheid om uit te komen in de nacompetitie.

De belangrijkste wedstrijden voor a.s. zondag om 14.00 uur zijn: Halsteren-Nuenen; Gemert-Minor; Alphense Boys-Groene Ster; Meerssen-Baronie.

De stand bovenin de hoofdklasse: Groene Ster 26-58; Halsteren 26-54; Gemert 26-53; Baronie 26-53; Unitas 27-53

Halsteren heeft de laatste vier gespeelde wedstrijden erg positief afgesloten. De uitwedstrijd tegen Nuenen is in een gelijkspel van 1-1, waarbij wel gesteld moet worden dat Halsteren het daar zeker ook niet gemakkelijk had. Maar met de voortreffelijke partijen die de laatste weken zijn gespeeld, heeft de redactie absoluut vertrouwen in wederom een overwinning.

Hulp van supporters

Het beloofd dus op voorhand weer echt een geweldige wedstrijd te kunnen worden. En natuurlijk verdiend het elftal een grote schare van supporters. Wil je Halsteren helpen een stap te kunnen maken naar de derde divisie, en wil je zelf een mooie wedstrijd zien met goed voetbal dan is een bezoek aan de wedstrijd tegen Nuenen meer dan de moeite om te doen. Verder help je daar de spelers ook nog mee.

Zondag 19 mei sportpark De Beek in Halsteren om 14.00 uur. Let op aanvang 30 minuten eerder. Dat heeft de KNVB bepaald vanwege de gelijktijdige aanvang van alle wedstrijden.[l]