Nieuw Borgvliet mist legio kansen en verliest dik onverdiend

BERGEN OP ZOOM-Nieuw Borgvliet was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar verzuimde het enorme overwicht om te zetten in doelpunten. Lat en paal stonden tot vijfmaal toe succes in de weg.

De Grauwenaren hadden de bus van Nieuw Borgvliet voor hun eigen doelman geparkeerd en hadden met dit voetbal uiteindelijk succes zonder daar enige aanspraak op te mogen maken.In de 83e minuut werd het 1-0 maar binnen de minuut was het weer gelijk door Collin Massar die een voorzet van Geert Verstraten afrondde. Vlak voor tijd werd het 2-1 tegen alle verhoudingen in maar dat gebeurt nu eenmaal als je zelf de legio kansen verzuimt te benutten en elk greintje geluk ontbreekt.

Door de zege van Sluis bij buur Aardenburg (0-4) nemen de Zeeuwen de koppositie over van Nieuw Borgvliet met 3 punten voorsprong.

Nog spannende wedstrijden

Als, als, de Borgvlieters zondag 19 mei winnen in Sluis, staan beide ploegen weer gelijk in punten en nemen de mannen van Joost Demmers de eerste plaats weer in bezit met een voordelig doelsaldo van plus 5 en dan valt de beslissing op 26 mei thuis tegen Hoofdplaat waar Sluis op bezoek gaat bij Graauw. Als Sluis wint, is het kampioen en bij een gelijkspel moet Nieuw Borgvliet thuis van Hoofdplaat winnen en Sluis verliezen bij Graauw. Ajax-PSV maar dan in het klein.

De bus(sen) naar Sluis vertrek(ken)t om 12.00 uur. Volg de berichten hierover.