Workshop 'Leer leiding geven' van de Vrijwilligersacademie

BERGEN OP ZOOM - De Vrijwilligersacademie organiseert een interessante workshop over leiding geven. Ben jij als leider geboren, wil je het graag leren of wil je met deze workshop je algemene kennis en inzicht verbreden? Verrijk jezelf en meldt je aan via: www.vrijwilligersacademieboz.nl.

De workshop vindt plaats op dinsdag 28 mei van 19.00-20.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur) in Ontmoetingscentrum Zonneplein, Zonneplein 63, 4624 BA Bergen op Zoom. Trainer: Hans Heltzel.

Natuurlijk gaat leidinggeven de een beter af dan de ander, maar wat is dat eigenlijk leidinggeven? Is kinderen opvoeden of lesgeven ook een vorm van leidinggeven? Ook als vrijwilliger moet je soms leidinggeven aan collega vrijwilligers. Voor de een is dat niet zo lastig, voor de ander een hele opgave. Wat zijn de belangrijkste elementen die spelen als je leiding geeft en wat is juist wel of niet handig? En ook belangrijk: kun je leidinggeven leren of word je als leider geboren?

We starten met de theorie over leidinggeven en een korte introductie over groepsvorming. Daarna gaan we actief aan de slag met voorbeelden van leidinggeven en krijg je tips die je hierbij kunnen helpen. Maar ook als je zelf geen leiding geeft kan de workshop interessant zijn om je algemene kennis en inzicht te verbreden.

Aanmelden

Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl. Registreer u op onze site door eenmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens altijd eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze. Daarnaast zijn wij ook per email bereikbaar via: vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl. Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging. [l]