F!tfabriek houdt fitheidstest voor 65-75 jarigen

BERGEN OP ZOOM - Op dinsdag 28 mei 2019 zal de F!TFabriek een fitheidstest organiseren in het kader van sportstimuleringsprogramma Max Vitaal. Met dit programma wil de F!TFabriek senioren in de leeftijdscategorie 65 – 75 jaar activeren en enthousiasmeren m.b.t. sport en bewegen.

Het idee achter de fitheidstest is om inwoners van de gemeente Bergen op Zoom uit deze leeftijdscategorie een screening te geven hoe men er fysiek voor staat. Dit wordt gemeten door middel van enkele (kleine) fysieke testen, waaronder een verplichte vragenlijst. De fitheidstest is een onderdeel van het Max Vitaal programma van de F!TFabriek.

U kunt op dinsdag 28 mei 2019 alleen getest worden mits u zich online heeft aangemeld via www.maxvitaal.eu en als u twee bevestigingsmails heeft ontvangen;

(1) met de gelukte registratie van uw account en

(2) met datum en tijd van afzender Sportstimulering Nederland.

U moet dus twee mails ontvangen hebben en niet één! Mocht u deze bevestigingsmail met datum en tijd niet hebben ontvangen, maar wel de registratie mail hebben, is de inschrijving helaas niet gelukt.

Verwacht wordt dat de fitheidstest snel vol zit, dus is het aan te raden snel in te schrijven. Streven is om een aantal keer per jaar een fitheidstest te organiseren. Mocht de test van dinsdag 28 mei 2019 dus vol zitten, zullen er op andere momenten nog fitheidstesten worden georganiseerd. Houdt voor informatie over de Fitheidstesten lokale media en www.maxvitaal.eu goed in de gaten. [l]