Iedereen mag deelnemen aan de tuinontwerp wedstrijd. FOTO KOEN MOL
Iedereen mag deelnemen aan de tuinontwerp wedstrijd. FOTO KOEN MOL Foto: Koen Mol

Tuinontwerp wedstrijd in De Wouwse Tuinen

WOUW - Maak jij het winnende ontwerp? Dan win jij een check van € 250,- voor tuinmaterialen en wordt jouw ontwerp omgezet in een prachtig aangelegde tuin in de Wouwse Tuinen.

De Wouwse Tuinen bestaat uit 12 prachtige showtuinen ontworpen en aangelegd door tuinprofessionals uit de regio. Dagelijks komen tuinliefhebbers van heinde en ver De Wouwse Tuinen bezoeken om inspiratie op te doen voor hun tuin. Iedere tuin heeft een ander concept, stijl en inrichting. Via een ontwerpwedstrijd willen wij 'hobby' ontwerpers en tuinliefhebbers uitdagen om een tuin te ontwerpen die past tussen de 12 overige tuinen. Een unieke tuin, een uniek concept met als thema: "Tuin van de Toekomst". Iedereen mag meedoen.

De ingezonden ontwerpen worden getoetst door een vakjury en de winnaar wordt op 24 augustus bekend gemaakt. De tuin wordt vervolgens in het najaar daadwerkelijk aangelegd en is door iedereen te bezoeken en te bekijken.

Wanneer je hieraan mee wilt doen kun je je inschrijven via communicatie@vanderheijdensierbestrating.nl. Alle deelnemers worden vervolgens op 2e Pinksterdag uitgenodigd voor de gezamenlijke kick-off. Samen met de vakjury wordt dan de beoogde tuin bekeken en worden de spelregels toegelicht. [l]