Afbeelding
Foto:

Presentatie thema 'Afscheid, had ik het maar geweten'

BERGEN OP ZOOM - Op maandag 3 juni aanstaande zal er een presentatie worden gegeven met als thema "Afscheid, had ik het maar geweten".

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af en moeten er allerlei zaken worden geregeld. Het is belangrijk om afscheid te nemen op een manier die bij de overledene en zijn of haar naasten past. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk, maar je moet maar net weten wat er zoal kan en bij wie je daarvoor aan kunt kloppen. Hierover willen wij u graag informeren.

Presentaties worden gegeven door Annette van de Meene (crematorium), directeur crematorium Zoom- en Zegestede, Caroline de Maat (notaris) en Lilian Boudewijn (ritueelbegeleider) over de verschillende aspecten rondom het afscheid.

Muzikaal zal de avond worden opgeluisterd door chansonnier Olaf Heijnen die, zichzelf begeleidend op zijn gitaar, enkele prachtige nummers ten gehore zal brengen.

U bent van harte welkom in het Grand Café van Residentie Meilust alwaar de presentaties zullen plaatsvinden. Uiteraard wordt voor een kopje koffie met wat lekkers gezorgd. U kunt zich aanmelden via 0164-271850 of via receptie@residentiemeilust.nl.
Deelname is gratis, vol = vol. Het adres van Residentie Meilust is Bloemendaal 61 in Bergen op Zoom. [l]