Oudenaarde komt op bezoek bij BV Bellevue

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 1 juni zullen de biljarters van BC Kunst en Vermaaak (Oudenaarde) de strijd aangaan met de BV Bellevue. Omstreeks 11.00 zal de bus aanleggen en zullen de gasten in Feestzaal Bellevue worden begroet. Na het welkomstwoordje zal de strijd ontbranden tussen de beide biljartverenigingen.

Met deze 15e ontmoeting is voor de spelers van de BV Bellevue er alles aangelegen om de stand een beetje in evenwicht te trekken. Vorig jaar werd de BV Bellevue met een knallende nederlaag terug naar huis gestuurd, en dat moet worden uitgewist! Bij aankomst en het welbekende “bakske” koffie en gaan de “dames supporters” naar het centrum van Bergen op Zoom, met deze keer speciaal naar het Markiezenhof, zo'n uitstapje hebben zij altijd als zeer prettig ervaren!

Strijd Libre en Driebanden
nmiddels gaat de strijd door en worden op 3 tafel de 18 partijen gespeeld dit in Libre en Driebanden. Omstreeks 18.30 uur zullen de laatste partijen worden afgewerkt, hebben de dames supporters zich inmiddels alweer gemeld, en gaan de 2 groepen zich opmaken voor het gezamenlijk lunch welke door de Biljartvereniging Bellevue aan hun gasten wordt aangeboden. Daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden en zal de wisselbeker hier blijven of mee teruggaan naar Oudenaarde (Eine).? Dit laatste scenario zullen de Bellevueers proberen te voorkomen.

Er zal op het scherpst van de pomerans worden gestreden, om deze wisselbokaal hier te houden, en dan zullen wij de wisselbokaal volgend jaar weer meenemen naar Oudenaarde waar deze jaarlijkse traditie zal worden voortgezet. U allen, liefhebbers van de biljartsport zijn welkom bij deze stedenontmoeting, Bergen op Zoom contra Oudenaarde(Eine) België.

Aan begin van de ontmoeting zal Wethouder van de Velden de afstoot verrichten en brengt zo het toernooi op gang, en zal hij rond 19.30 uur de wisselbeker overhandigen aan de winnaars! Een einde naar wij verwachten van een fantastische verbroedering! [l]