Afbeelding
pixabay.com

Wandelworkshop op zoek naar je kwaliteiten

BERGEN OP ZOOM - Wandel jij mee tijdens deze ontdekkingstocht van de Vrijwilligersacademie? Ontdek je verborgen kwaliteiten en breng meer passie en plezier in je leven, want: iedereen is wel ergens écht goed in! Aanmelden kun je via: www.vrijwilligersacademieboz.nl.

De wandeling wordt gehouden op vrijdag 31 mei van 9.30 tot +/-12.00 uur (om 9.15 uur verzamelen bij de natuurpoort). Startpunt is op de hoek bij Stayokay, Balsedreef, Bergen op Zoom. Coach: Rien van Ginneken, ACC erkend coach/counselor, www.vanginnekencoaching.nl. Groep: 8-12 deelnemers.

Als jij je bewust bent van jouw kwaliteiten en die op de juiste momenten inzet, verhoogt dat jouw inspanningsrendement. Je doel bereiken wordt zo inzichtelijker, je krijgt meer overzicht in je aanpak. Als vrijwilliger is het goed om te weten wat wel en wat niet bij jou of jouw kwaliteiten past. Jouw kwaliteiten samen met jouw passie zijn namelijk het gereedschap waarmee jij je medemens een duwtje in de gevraagde richting kunt geven. Er zijn twee soorten kwaliteiten waar we tijdens deze workshop de focus op leggen, namelijk op top- en subkwaliteiten. Al wandelend gaan we dit onder de loep nemen door middel van oefeningen en opdrachten. Soms in de groep, soms één op één en soms in stilte.

Aanmelden

Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl. Registreer u op onze site door eenmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens altijd eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze. Daarnaast zijn wij ook per email bereikbaar via: vrijwilligersacademie@wijzijntraversegroep.nl. Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging. [l]