Kinderyoga centraal tijdens het Baby- tot Kleutercafé

BERGEN OP ZOOM - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17 is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby’s en peuters. Iedere bijeenkomst is er ook een interessante gastspreker aanwezig. Donderdag 6 juni staat van 9.30 tot 10.30 uur in het teken van kinderyoga.

Kinderen krijgen, hoe klein ze zijn, een hele dag veel prikkels en indrukken. Zeker in deze hectische maatschappij zijn rustmomentjes geen overbodige luxe. Hoe vaak zeggen ouders tegen een kind “doe eens rustig….”, maar leren ze ook hoe ze rustig worden. Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben, is Carla de Vos zich meer toe gaan leggen op (kinder)yoga, massages en coaching. Haar missie is: Laat je meevoeren op je eigen flow, kom in balans met je hoofd en je lijf. Carla de Vos laat de deelnemers aan het Baby- tot Kleutercafé de kracht van (kinder)yoga ervaren. Het helpt het lichaamsbewustzijn en de motoriek van kinderen. De deelnemers leren hoe ze rustmomentjes in kunnen bouwen voor zichzelf en hun kind op een gewone dag. Ook kinderboeken kunnen hierbij prima worden ingezet.

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste donderdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur (behalve de schoolvakanties). Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar die in de gemeente Bergen op Zoom wonen zijn meer dan welkom. Ook kinderen zijn van harte welkom! De toegang is gratis. Het is vrije inloop!

Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby's, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant. [l]