Nicole en Jean-Jacques gaan deelnemen aan Alpe d'Huzes. FOTO J.J. VAN GIELS
Nicole en Jean-Jacques gaan deelnemen aan Alpe d'Huzes. FOTO J.J. VAN GIELS JJ van Giels

Schilderij-actie voor Alpe d'HuZes

BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 6 juni a.s. gaan Bergenaren Nicole Huijbregts (wandelend) en Jean-Jacques van Giels (wandelend, fietsend en hardlopend) deelnemen aan Alpe d’HuZes. Ze vormen het team Samen kom je verder! en hebben geld ingezameld met onder andere de verkoop van chocolade en T-shirts en de organisatie van Tip voor de Top.

Eén op de 3 mensen krijgt ooit kanker en jaarlijks krijgen 116.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ondanks dat er al heel veel is bereikt, het is nu nog steeds doodsoorzaak nummer 1. Er is dus nog heel veel onderzoek en dus geld nodig.

Doneer en win een schilderij

Wilt u Nicole en Jean-Jacques aanmoedigen en bijdragen aan kankeronderzoek, doneer dan op actiepagina: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Samen-kom-je-verder- Doneert u € 6,-- dan maakt u kans op een schilderij dat Peter Raaijmakers gaat maken, want onder al hun donateurs wordt op 9 juni a.s. een schilderij verloot van 50 x 60 cm.

U kunt zelf het onderwerp kiezen, poseren hoeft niet, hij schildert aan de hand van foto’s.

Meerdere keren meedoen c.q. een veelvoud van € 6,-- doneren mag natuurlijk ook voor dit goede doel en om meer kans te maken! Uw donatie komt 100% ten goede aan kankeronderzoek! [l]