Halsteren speelt in de nacompetitie tegen Hoogland

HALSTEREN - Ondanks de bar slechte wedstrijd en het verlies van afgelopen zondag tegen Leonidas, speelt Halsteren wel in de nacompetitie voor een plaats in de derde divisie.

Over de wedstrijd van afgelopen zondag kan eigenlijk maar een ding gezegd worden namelijk het feit dat het een erg slecht gespeelde wedstrijd was. Allereerst op een verouderd kunstgrasveld kwamen de normaal zo goed lopende combinatie in zijn geheel niet tot stand. Verder leek het wel of alle spelers een extra kar meetrokken. Of dat nu kwam omdat ze eigenlijk die tweede plaats in de competitie wilde verdedigen, of dat de tegenstander er nogal fanatiek opzat en de Halsteren spelers niet in de gelegenheid stelde om opbouwend te spelen. Verder vertraagde zij doorlopend door vaak blessures te laten behandelen. We zijn uiteindelijk derde geworden met 57 punten uit 28 wedstrijden en met een recht op de nacompetitie.

Halsteren speelt donderdag eerst uit en zondag 2 juni 2019 om 14.30 uur thuis tegen Hoogland uit de gemeente Amersfoort. Hoogland is in de competitie van de zondag hoofdklasse A op de vijfde plaats geƫindigd. Zij hebben de tweede periode gepakt in die klasse. Voor het wedstrijdschema van de nacompetitie zijn ze geƫindigd als de laagste periodekampioen uit die klasse. Hoogland is de grootste en hoogst spelende vereniging van Amersfoort. Zij zijn in dertien jaar opgeklommen van de vierde klasse naar de hoofdklasse. Het zal een geduchte tegenstander worden, waarvan de redactie niet erg veel van weet. Ongetwijfeld zal het trainersduo via hun kanalen de nodige informatie trachten te krijgen.

Wil je Halsteren in deze nacompetitie zien spelen en ondersteunen, kom dan in grote getale op zondag 2 juni naar sportpark De Beek in Halsteren om 14.30 uur. [l]