Geestdriftig op zoek naar Geestdrift

BERGEN OP ZOOM - In de week voorafgaande aan het Pinksterfeest zijn er drie oecumenische ontmoetingen gepland waar christenen van de diverse kerken worden uitgenodigd om samen op zoek te gaan naar geestdrift.

Op maandag 3 juni bent u om 19.00 uur welkom in de Ontmoetingskerk, Bolwerk Zuid 134, Bergen op Zoom. We staan dan stil bij de gemeenschap waarin we leven en wonen. Voorgangers zijn dan ds. Wim Lolkema en mevr. Corrie Hamers en muzikale ondersteuning deze avond van Rejoice olv Annemiek Vogels. Op dinsdag 4 juni bent u om 19.00 uur welkom in de protestantse kerk van Ossendrecht, Dorpsstraat 10. Dan staan we stil bij het individu. Klein beginnen en bij jezelf beginnen. Voorganger ds. Wim Lolkema. Op donderdag 6 juni bent u om 19.00 uur welkom in de OLV van Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66 in Bergen op Zoom. Diaken Jan Foesenek en ds. Willem Vermeulen zijn die avond de voorgangers en de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door LieveVrouweCantorij olv Gunita Kronberga. Wat is de bron waaruit we enthousiasme kunnen putten, staat als thema die avond centraal. De bijeenkomsten hebben de vorm van een vesper en duren telkens ongeveer 45 minuten. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. De vieringen worden voorgegaan door pastors / predikanten zowel uit de Protestantse gemeenten als uit de RK parochies "rond de Brabantse Wal - Zuid".
Voor meer informatie zie de websites van de kerken www.lievevrouweparochie.nl en/of www.protestantsekerkbergenopzoom.nl. U bent van harte welkom. [l]