Pinksterweekend in Lepelstraat

LEPELSTRAAT - Over iets meer dan een week vindt de jaarlijkse braderie in Lepelstraat weer plaats. Ook dit jaar staat Pinksteren garant voor vele activiteiten georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het kleinschalige karakter en de ontspannen sfeer maken het West-Brabantse dorp dan ook een het bezoeken waard.

De eerste dagen van dit extra lange weekend staat vooral in het teken van de kermis op het Kerkplein en de altijd gezellige dartavond georganiseerd door voetbalvereniging Lepelstraatse Boys. Een dag later, op zondagochtend, voert wielrennen de boventoon wanneer een spannende wielertocht op het programma staat. Vanaf twee uur ’s middags mag iedereen z’n geluk beproeven tijdens de bingo in de tent op het Kerkplein (bereikbaar via de Zoekweg in verband met de bovenstaande wielerronde). Felbegeerde prijzen en een gezellige sfeer vormen dan de ingrediënten voor het middagprogramma. In de avonduren is het wederom de beurt aan de Lepelstraatse Boys. In diezelfde tent zal coverband Impakt een sfeervolle avond verzorgen. De opbrengsten van de voetbalvereniging worden gebruikt voor de organisatie van hun eigen ‘Groen Gras Festival’ op 21 juni, een mooi evenement dat onze regio rijker is.

De laatste dag van het weekend, maandag 10 juni, bent u welkom op de jaarlijkse braderie. Tijdens deze 38e editie zijn er weer vele standhouders en lokale verenigingen aanwezig. Proef de authentieke sfeer, ontdek de diversiteit aan kramen en schuif aan voor een hapje of een drankje;; op de braderie is er voor iedereen wel wat. Naast de braderie is er dit jaar weer een rommelmarkt waar van alles wordt aangeboden.

Met al deze activiteiten op de agenda is Lepelstraat zeker een bezoekje waard tijdens Pinksteren.

Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere weekend te komen ervaren. Stichting Braderie Lepelstraat verwelkomt u graag tijdens de diverse evenementen dit weekend. [l]