Bellevue wint van Oudenaarde

BERGEN OP ZOOM - Onder de aanwezigheid van Wethouder v.d.Velden en afgevaardigde van Jumelage, kwam de touringcar met 28 gasten uit Oudenaarde voorrijden. Na welkomstwoord door de wethouder bracht hij het toernooi van start, 18 partijen moesten worden afgewerkt. Het beging van deze jubileumstrijd 15e keer was duidelijk voor onze zuiderburen.

Bellevue moest nog op stoom komen maar gaande de dag hadden zij hun slag te pakken en kwamen de winstpartijen op het bord. Nadat de stand weer enigszins was gelijk getrokken gingen onze gastvrouwe samen met de dames van onze gasten naar het Markiezenhof, de Wethouder refereerde daar al aan tijdens zijn openingswoordje. Na een paar uurtjes kwam het gezelschap terug en moesten de Belgische dames constateren dat hun mannen de strijd aan het opgeven waren, “we kunnen ook nooit eens even weg!” Bellevue trok de stand gelijk, en met nog 5 partijen te gaan trok de BV.Bellevue uiteindelijk aan het langste eind en bracht de eindstand op 21-15 pnt. De wisselbokaal bleef dus in Bergen op Zoom!

Na gezamenlijk te hebben gegeten, was de tijd voor de dankwoordjes. Woordvoerder van Bellevue keek terug op de saamhorigheid, het samenzijn. Samen op het terras. Samen aan de biljarttafel. En samen de dag doorbrengend een echte Verbroedering! Hij dankte de sponsoren die deze dag weer mogelijk maakte! Voorzitter van BC.Kunst en Vermaak dankte namens zijn vereniging de Bellevue voor de ontvangst en nodigde ons weer uit in 2020 in Oudenaarde (Eine). Er werd nog wat nagepraat onder het genot van, en vertrok de groep zo rond 20.00 uur terug naar Vlaanderen. [l]