BERGEN OP ZOOM - Vrijdag 14 juni vindt in de OLV van Lourdeskerk een gemeenschappelijke Ziekenzalving plaats. Deze viering wordt gehouden voor de zieken en ouderen van de Lievevrouweparochie.

Het Sacrament van de Zieken, bediening zoals velen dat noemen, is bedoeld als troost en ondersteuning van hen die door ernstige ziekte of ouderdom aan den lijve ervaren hoe kwetsbaar en broos het leven kan zijn. Met de Ziekenzalving vieren wij dat we ook tijdens het laatste stuk van onze levensweg steun en bemoediging mogen ervaren vanuit ons christelijk geloof.
Op donderdag 6 juni 14.00 uur is er in de OLV van Lourdeskerk een bijeenkomst met uitleg over de viering van de Ziekenzalving. Er is een inloop vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee.
De Eucharistieviering met Ziekenzalving is op vrijdag 14 juni om 14.00 uur in genoemde kerk. De voorgangers zijn pastoor Paul Verbeek en diaken Anton Janssen en de parochiƫle LieveVrouweCantorij zal zingen. Het sacrament wordt toegediend tijdens de Eucharistieviering en bestaat uit handoplegging en Ziekenzalving.
U bent zowel op 6 juni als op 14 juni van harte welkom. Ook uw familieleden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn en mee te vieren. Op 14 juni is er na de viering koffie en thee en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.