Meiden van MOC'17 kampioen

BERGEN OP ZOOM - De laatste wedstrijd van het seizoen was een zenuwslopend eindstuk van de MOC meiden tot 11 jaar. Ze kunnen kampioen worden maar daarvoor moesten ze nog wel even winnen. Met een hele delegatie vaders, moeders, opa’s en oma’s gingen we naar Middelburg. De meiden waren toch wel erg zenuwachtig en na het fluit signaal voor het begin van de wedstrijd kwam de bal niet rond. De keeper van de tegenpartij was heel goed en het lukte niet te scoren. De eerste echte aanval van Middelburg zorgde direct voor het eerste doelpunt. Oeps we stonden 1-0 achter. Tot aan de rust ging het heen en weer met zelfs nog een eigen goal van MOC stond het nu 3-3. Het voetballen ging even erg moeilijk en de koppies hingen omlaag. De trainer gaf even een goede peptalk in de rust en direct ging het een stuk beter. We scoorde nog 4 keer en Middelburg 1. Eindstand 4-7 en kampioenen! Bij terugkomst in Bergen op Zoom werden de meiden gehuldigd met medailles en een beker. Iedereen ging aan tafel voor frietjes en een snack. Eind goed al goed, een super prestatie van dit jonge meiden team.