Back2Nature bij Stadsboerderij De Kleine Kievit

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 15 juni worden in het hart van de Brabantse Wal, aan de rand van Bergen op Zoom, op natuurlijke wijze lokale smaakmakers verbouwd. Wees te gast bij Stadsboerderij De Kleine Kievit, Balsedreef 21.

Al het lekkers van de akker en uit de wei wordt verkocht in de winkel en op de streekproductenmarkt samen met andere producten uit de streek. Proef de puurheid van water, beleef het landschap met een gids en geniet samen met de kinderen van wat het buitenleven en de natuur te bieden hebben. Dit evenement is onderdeel van het Waterpoortweekend. Kijk voor het complete programma op www.waterpoortweekend.nl.

Waterpoortweekend

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni zijn er vijf minifestivals met tal van bijzondere activiteiten in Waterpoort, het gebied rondom het Volkerak-Zoommeer. In elke gemeente wordt een unieke kans geboden aan bewoners en toeristen om kennis te maken met de schoonheid, de natuur, het erfgoed en het recreatief aanbod in de streek. Het is een gebied met een gemeenschappelijke geschiedenis op de grens van land en water. Eens aan zee gelegen, nu rondom levendig bevaren binnenwateren. Dus ga erop uit en ontdek Waterpoort! www.waterpoortweekend.nl. Het Waterpoortweekend wordt aangeboden door gastheren en –vrouwen van Waterpoort, IVN Natuureducatie en Waterpoort. [l]