De Bron. FOTO LECTORIUM ROSICRUCIANUM
De Bron. FOTO LECTORIUM ROSICRUCIANUM Lectorium Rosicrucianum

Open dag bij de Rozenkruisers

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 15 juni zal er in het centrumgebouw van het Lectorium Rosicrucianum in Bergen op Zoom een open dag worden gehouden. Het ontdekken van de ene bron van leven, wijsheid en liefde in jezelf. In alle wijsheidstradities is het beeld aanwezig dat er één bron is van leven, wijsheid en liefde. Deze bron heeft vele namen: de Ene, Tao, Brahma, de onkenbare, Schepper, Vader-Moeder, God. De School van het Gouden Rozenkruis wordt gevormd door mensen die deze bron in zichzelf ontdekken, zich er door laten voeden en veranderen, en die dit geluk graag met anderen willen delen.

U kunt tijdens deze open dag op uiteenlopende wijze kennismaken met het gedachtegoed en de praktijk van de Rozenkruisers. Jonge en oudere Rozenkruisers zullen vertellen wat hen beweegt om zich met het Rozenkruis te verbinden en hoe zij ‘leer en leven’ met elkaar in overeenstemming proberen te brengen. Er is alle gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.

Vanaf 10.00 is het gebouw open en wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee.

Het is een vrije inloopdag startend om 10.30 uur en eindigend om 15.00 uur met veel verschillende mini-lezingen van 30 minuten. In het programma ziet u de tijden waarop een mini-lezing begint.

U bent van harte welkom om de hele dag deel te nemen, of een deel van de dag. Meldt u zich alstublieft van te voren aan, ook als u maar kort blijft, en ook of u met ons mee luncht.

Zaterdag 15 juni, 10.00-15.00 uur, Blauwehandstraat 21, Bergen op Zoom. Opgave: lrcboz@live.nl of 0165-564881 of 06-20442613, www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom. [l]