Prikbord

Ziekenzalving: Vrijdag 14 juni is om 14.00 uur de Eucharistieviering met Ziekenzalving in de OLV van de Lourdeskerk met aansluitend een kopje koffie of thee. Zie elders in de Bode voor meer info.
Relivisie: Vrijdag 14 juni uitzending van Relivisie op ZuidWest TV. Slotweekend vormelingen, On the Move en The Next Step. Vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni: slotweekend met barbecue, als afsluiting van het seizoen.
Viering van Rouw en Verlies: Zondag 16 juni van 16.30-19.30 uur in het Parochiecentrum. Een jaar van stilstaan ligt achter ons. Een jaar van delen met elkaar van wat er in u leeft over hem of haar die er niet meer is. Wij van de werkgroep Rouw en Verlies willen dit werkjaar weer graag met u afsluiten met een gezamenlijke maaltijd. Opgave datum is voorbij. Bel tel. 233574 om nog aan te sluiten.
Jazz viering: Zondag 16 juni Jazzviering 12.00 uur in de St. Gertrudiskerk met als thema 'Niet hetzelfde liedje'. Voorgangers ds Willem Vermeulen en pastor Fredi Hagedoorn. Met muzikale medewerking van zangeres Do en Jazzorkest E.B.J.S.O. de Brandaris. De viering om 9.30 uur in de St. Gertrudiskerk komt te vervallen.
Lofprijsavond: Woensdag 19 juni en woensdag 26 juni 19.30 uur Lofprijsavond in de Grot van de OLV van Lourdeskerk. [l]