Vier de zomer met de
Soroptimisten voor WiBoZ

BERGEN OP ZOOM - De serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom e.o. organiseert op vrijdag 21 juni, de langste dag van het jaar, een Italiaanse avond voor het goede doel. In samenwerking met Il Forte Gustoso (Fort Smakelijk) en Albert Heijn ‘’De Zeeland” zorgen de Soroptimisten voor een feestelijke avond: een Italiaans 4-gangen diner aan lange tafels vol heerlijke wijnen met bijpassende muziek en een hoop gezelligheid.

Kees Bronkhorst, chef-kok van Il Forte Gustoso, en zijn keukenbrigade staan klaar om de gasten optimaal te verzorgen. De opbrengst van deze avond gaat naar het goede doel WiBoZ (Wooninitatief Bergen op Zoom). WiBoZ draagt zorg voor het realiseren en in stand houden van een zelfstandige kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een beperking. Een enthousiaste groep ouders is de uitdaging aan gegaan om voor hun kinderen een appartementencomplex in Bergen op Zoom te realiseren waar zij zich thuis voelen. De verwachting is dat de bewoners in oktober 2019 hun eigen appartement gaan betrekken.

Inloop bij Il Forte Gustoso (Fort Smakelijk, Bernadettestraat 4 te Bergen op Zoom) is vanaf 18.30 uur; om 19.15 uur vangt het diner aan. Aanmelden om deze avond bij te wonen kan tot 16 juni via soroptimisten.bergenopzoom@gmail.como.v.v. naam, aantal personen en keuze voor vlees of vis. [l]