Vanaf 1 juli weer Peperbustoernooi bij Smash

BERGEN OP ZOOM - Van maandag 1 t/m vrijdag 5 juli wordt door TV Smash BOZ het Peperbustoernooi weer georganiseerd. Het toernooi is een door de KNLTB goedgekeurd open toernooi in de regio Bergen op Zoom. Dit jaar is het Peperbustoernooi geen onderdeel van de Junioren Tour, maar volgend jaar proberen we aan te haken bij de Junioren Tour kalender.

Gespeeld wordt in de volgende leeftijdscategorieën: Groen GE en GD 8 t/m 14 jaar, Geel ME, JE, MD, JD, GD 11 t/m 14 jaar en 11 t/m 17 jaar.

Op zondag 30 juni wordt het Peperbus Event t/m 9 jaar en 8 t/m 11 jaar georganiseerd. Voor het Peperbus Event kun je je inschrijven voor: Rood niveau 1 en 2 GE t/m 9 jaar en Oranje niveau 1 en 2 - 8 GE t/m 11 jaar.

Naast het competitieve toernooi staat het toernooi ook vooral bekend als een toernooi waarin tennisspelers in een gezellige sfeer zich kunnen meten met anderen. We verwachten ruim 100 deelnemers in diverse leeftijdscategorieën.

Inschrijven voor het Peperbustoernooi kan tot donderdag 20 juni via www.toernooi.nl. Er kan voor maximaal 2 onderdelen per persoon ingeschreven worden.

Inschrijven voor het Peperbus Event kan tevens tot donderdag 20 juni via https://tenniskids.toernooi.nl. Kinderen die (nog) geen KNLTB bondsnummer hebben, 11 jaar of jonger zijn en zin hebben om mee te doen aan het Event, kunnen zich ook inschrijven door een mail te sturen naar peperbus@smashboz.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Houd voor het laatste Peperbus nieuws de Smash site www.smashboz.nl in de gaten. Smash is ook te volgen via Facebook onder de naam Smash Bergen op Zoom. We hopen wederom op een geweldige deelname aan het Peperbustoernooi! [l]