Avondconcours Wouw Vooruit

WOUW - Op 13 juli organiseert de Ponyclub en Paardensport-vereniging Wouw Vooruit een groot outdoor pony- en paardenconcours. Het terrein is gelegen aan de Westelaarsestraat ter hoogte van huisnummer 61 in de Wouwse Plantage, richting Nispen.

Vanaf 9.00 uur zullen een paar honderd ruiters en amazones het tegen elkaar opnemen in de diverse rubrieken. De allerkleinste vanaf 4 jaar komen aan start in de Bixie wedstrijden, springruiters zetten hun beste beentje voor in de laatste wedstrijd voor de West Brabant Gras Cup (www.wbg-tour.nl) en voor zowel spring- als dressuurruiters is het de laatste kans om te oefenen voor de regionale kampioenschappen welke een week later zullen worden verreden.

Het showprogramma met een tropisch tintje start om 18.30 uur met diverse spannende acts en optredens. We gaan kijken naar de finale van de West-Brabant gras tour cup waarbij er gestreden wordt voor een prijzenpot van 5.000,- er wordt geracet met grote trekpaarden in een Tally ho wedstrijd, gedanst op muziek door het zestal van Wouw Vooruit dat vorig jaar zilver won op de Nederlandse kampioenschappen, er komt een Zuid-Europese Speed-trail, teamspringen Expeditie Wouw, Spaanse dansers en het heavy horse how team. Na de showavond is het tijd om los te gaan in de feesttent op muziek van DJ Alex. Ook aan de inwendige mens is gedacht: zowel overdag als ’s avonds is er een tent met een terras, drank en versnaperingen. In het strodorp vindt men daarnaast diverse gezellige standjes en is er voor de kinderen een springkussen aanwezig. De entree is gratis en het terrein is goed bereikbaar op de fiets of met de auto. Dus zin in een dag en/of avond vermaak waarbij gezelligheid, paarden en entertainment centraal staan, aarzel dan niet en kom langs op ons mooie concours! Voor meer informatie: http://www.psvwouwvooruit.nl/ of zie onze facebookpagina: Avondconcours Wouw Vooruit. [l]