Maak jullie klaar voor weer een fantastisch handbalweekend

HEERLE - Voor HvHeerle en de toernooi-organisatie wordt dit een bijzonder weekend. 12 januari jl. is een heel dierbaar HVH-man, op 60 jarige leeftijd overleden: Peter Pellis. Velen van jullie kennen hem als trainer/coach van onze 1e dames-/heren-teams. Ook bezoekers van onze toernooien zullen hem herkennen: hij was de drijvende kracht van ons handbalhome Harella, het horeca-onderdeel van het toernooi.

Onze vereniging verliest haar ere-voorzitter, spil en drijvende kracht. We missen hem, ook in onze toernooicommissie, maar we zijn eensgezind om er juist nu een enorm succes van te maken!

Op vrijdagavond 21 juni wordt het weekend geopend met het jaarlijkse Verrassingstoernooi! Peter Pellis was al jarenlang nauw betrokken bij het organiseren van dit fantastische toernooi. Peter’s doel was dan ook ieder jaar minimaal 40 teams bij elkaar te krijgen. Dit mooie streven wordt wederom dit jaar enthousiast voortgezet. Dus trommel al je vrienden, familie, collega’s, studiegenoten op om dit jaar mee te doen! Mede ter gedachtenis aan Peter wordt er tijdens het toernooi een speciaal “Peter Pellis-veld” ingericht. Opgeven kan via E-mailadres: herelselentefeesten@hotmail.com. Natuurlijk is er ook dit jaar aansluitend op het verrassingstoernooi een gezellige feestavond, met DJ/zanger Johan de Gelder en de band NEW STUFF. Wie wil hier niet bij zijn?!

Op zondag 23 juni is er hét Internationale Veldhandbaltoernooi van Handbalvereniging Heerle, een van de grootste eendagstoernooien van Nederland. Jaarlijks komen meer dan 100 teams naar ons (watermeloenen)toernooi en dat verwachten we ook van dit jaar op onze 49e editie. Willen jullie erbij zijn? Schrijf dan z.s.m. in: hvhtoernooi@gmail.com.

De toernooi-organisatie is volop bezig de voorbereidingen te treffen en is er weer helemaal, enthousiast, klaar voor! [l]