Stichting BAM presenteert Karavaan

HALSTEREN - Stichting BAM presenteert op vrijdag 21 juni haar eerste voorstelling Karavaan. Op deze mooie Midzomeravond strijkt in het bos een bont gezelschap neer. Ze zijn op reis, met een onbekende eindbestemming. Als publiek ben je getuige van dit weerzien, waarbij herinneringen en toekomstdromen bezongen worden. Soms breekbaar, maar altijd ijzersterk. De unieke en prachtige bewerkingen van bekende en minder bekende Nederlandstalige muziek komen recht je hart binnen en nemen je mee op reis.

Stichting BAM laat letterlijk en figuurlijk een nieuw geluid horen. BAM staat voor Bergse Alliantie Muziektheater en is begin dit jaar opgericht door jonge en ambiteuze theaternakers. De talentontwikkeling en groei van de ervaren spelers en muzikanten staat centraal en dat is duidelijk terug te zien en te horen. Met de vernieuwende voorstelling Karavaan wil het gezelschap zich voorstellen en het publiek een voorproefje geven van de mooie dingen die zij in de toekomst kunnen verwachten van Stichting BAM. De regie is in handen van Roy Franssen, de muzikale leiding en de arrangementen zijn van de hand van Erwin Leijs en Brigit Fasen neemt de choreografie voor haar rekening. Zij worden hierin ondersteund door Arnold Zoutman. De spelers worden live begeleid door een driekoppig combo.

Karavaan is een kleinkunstvoorstelling in de openlucht, op het terrein van Samarbete in Halsteren. Het terrein is open vanaf 20.30 uur en de voorstelling start om 21:30 uur. Na de voorstelling zal er een groot kampvuur zijn om onder het genot van een drankje de start van de zomer te vieren. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stichting-bam.nl. Er is maar één voorstelling en de kaartverkoop gaat hard, dus bestel snel kaarten! Mocht je op 21 juni verhinderd zijn, maar Stichting BAM toch willen steunen dan mag je altijd je hart laten spreken! Kijk voor meer informatie over Hart voor BAM op de website. [L]