AGENDA

Woensdag 19 juni

Expeditie Zuiderwaterlinie

10:00 | Intermezzo

Van 19 t/m 29 juni is de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland het decor voor Expeditie Zuiderwaterlinie. Op 19 juni vindt de Etappe Bergen op Zoom-Steenbergen plaats. Een tocht van 18.7 km. Het startpunt van de etappe is: Intermezzo Café Brasserie, Stationsstraat 33, 4611 CB in Bergen op zoom. Het eindpunt van de etappe is: Hotel Restaurant De Wallevis, Kade 2, 4651 BS in Steenbergen. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij een etappe of zelfs de hele Expeditie. Deelnemen is gratis, plaatsen zijn beperkt. Volledige programma en inschrijven via www.expeditie-zuiderwaterlinie.nl.

Elfdaagse wandeltocht

17:30 | Fort de Roovere

Van 19 t/m 29 juni elfdaagse wandeltocht dwars door Brabant. De eerste etappe van Expeditie Zuiderwaterlinie start om 17.30 uur op Fort De Roovere. Deze etappe is 12.5 kilometer lang. Het startpunt van etappe is: Fort de Roovere De Schaft, Schansbaan 8, 4661 PN Halsteren. Het eindpunt van de etappe is: Hotel Restaurant De Wallevis, Kade 2, 4651 BS in Steenbergen. Deelnemen is gratis, plaatsen zijn beperkt. Volledige programma en inschrijven via www.expeditie-zuiderwaterlinie.nl

Concert op Carillon Peperbus

19:30 | St. Gertrudiskerk

Concert op een hoogte van 40 meter, de Peperbus is in juni het podium voor drie concerten op het carillon. Op woensdag 19 juni speelt stadsbeiaardier Janno den Engelsman het laatste concert uit deze serie. Met voor iedereen wat wils, onder meer sprankelende klassieke muziek, vrolijke walsen en filmmuziek brengt hij de klokken tot klinken. Luisteren kan op één van de terrassen op de Grote Markt. Voor wie rustig wil luisteren is de tuin van de Gertrudiskerk aan de Kerkstraat een mooie plek. Aanvang 19.30u, gratis toegang.

Zondag 23 juni

Bingo

14:00 | De Kannebuis

Zondag 23 juni is er een bingo in de Kannebuis in Halsteren, aanvang 14.00 uur.