V.l.n.r. Veerle, Noor en Meike. FOTO SYLVIE VAN LOON
V.l.n.r. Veerle, Noor en Meike. FOTO SYLVIE VAN LOON Sylvie van Loon

Clubkampioen bij SkategroepBoZ

BERGEN OP ZOOM - Woensdag 26 juni hield SkategroepBoZ haar allereerste clubkampioenschap.

Waar het in de wedstrijden in het inline speed skating vooral gaat om snelheid en afstanden, had de jury dit keer een gevarieerd programma van 5 onderdelen gemaakt, met als basis niet alleen snelheid en tijd, maar ook behendigheid, coördinatie en concentratie. De deelnemers maakten er tot en met het laatste onderdeel een felle maar faire strijd van en uiteindelijk werd Noor Schroyens overtuigend Clubkampioen 2019. Veerle van der Vlugt en Meike Derks werden respectievelijk tweede en derde. Uiteraard bekers voor het podium én voor allen een herinneringsmedaille.

Een aantal ouders had goed ingespeeld op het mooie, warme zomerweer en trakteerde op frisse versnaperingen. Dat was voor sommige deelnemers niet fris genoeg: een watergevecht tijdens de wedstrijd en voor sommigen een duik na afloop in de Binnenschelde maakten de allereerste Clubkampioenschappen tot een spetterend feestje!

Tijdens de zomervakantie is er bij SkategroepBoZ geen wekelijkse training, maar bij beschikbaarheid van een trainer en enkele leden, blijven zij actief inlinen, want er staan nog diverse wedstrijden op het programma in de regio! Wil je ’n keer aansluiten in de vakantie? Stuur dan jouw gegevens naar skate@striene.nl of whatsapp naar Cor Soons op 06-21848298. Jeugd en volwassenen vinden elkaar in gescheiden whatsappgroepen en beleggen trainingen en recreatieve ritten.

Volg “skategroepboz” op FB en INSTAGRAM om op de hoogte te blijven van al hun activiteiten! [l]