Prikbord

Gebedsviering Mariakapel: Woensdag 3 juli 19.00 uur Gebedsviering in de Mariakapel van de HHartkerk met voorganger diaken Jan Foesenek.

Egidiusgebed: Woensdag 3 juli 19.30 uur Egidiusgebed in de Dagkerk van de St.-Gertrudiskerk.

Zin op Zaterdag: Zaterdag 6 juli 19.00 uur St.-Gertrudiskerk Zin op Zaterdag met als thema: Een andere kijk op barmhartigheid. In het beroemde Bijbelverhaal horen we over God als barmhartige Vader. Barmhartigheid wordt daardoor een mannelijk en afstandelijk begrip. Althans voor pastoraal werkster Fredi Hagedoorn. Zij gaat met u op zoek naar een andere kijk op barmhartigheid: Kan het begrip ook vrouwelijker en nabijer worden? En helpt het om zelf barmhartiger en nabijer te zijn of te worden?

Caritas Fort Smakelijk: Vrijdag 12 juli nodigt caritas u uit voor een Brabants-Afrikaans benefiet-buffet. Aanvang buffet 18.00 uur, Bernadettestraat 4. Opgeven t/m 9 juli door te mailen naar caritas@lievevrouweparochie.nl. Betalen: NL81ABNA 0525 1457 53 onder vermelding van project Maluba. Verdere mededelingen op de website of op het parochiebureau.

Vakantie kerkkoren: Het kerkkoor O.L.Vr. v. Lourdes is t/m 11 augustus op vakantie en HMR t/m 25 augustus. De vieringen worden opgeluisterd door het vakantiekoor, leden die aanwezig zijn.

Problemen met incasso kerkbijdragen: Zoals velen van u gemerkt hebben, zijn alle incasso's nog niet geïnd. Door de invoering van een nieuw landelijk computersysteem voor alle Nederlandse bisdommen - met de bijbehorende parochies - zijn er diverse problemen aan het licht gekomen waardoor de incasso's zijn vertraagd. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat er spoedig een oplossing voor de problemen wordt gevonden. [l]