AGENDA

Woensdag 3 juli

Bingo Lepelstraat

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 3 juli een bingo in 't Weike. De zaal van 't Weike, Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.

Vrijdag 5 juli

Carillon-jukebox Peperbus

17:30 | Galerie Arsis

Kom vrijdag 5 juli tussen 17.30 en 18.30 uur naar Galerie Arsis in de Annastraat en kies je favoriete liedje op de muzieklijst die daar ligt. Vervolgens speelt stadsbeiaardier Janno den Engelsman jouw gekozen favoriet live op het carillon van de Peperbus! Buiten kun je luisteren en binnen in de galerie kijken naar de mooie kunstwerken van Kees Warmoeskerken.

Zondag 7 juli

Boekenmarkt

13:30 | Logegebouw Vrijmetselarij

Zondag 7 juli wordt tussen 13.30-16.30 de maandelijkse boekenmarkt gehouden in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom met een grote keuze romans, geschiedenis etc. Hier kunnen dan ook oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is bestemd voor vragen om geldelijke ondersteuning van verenigingen in de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. Voor informatie en contact korvingpeter@hotmail.com

Dinsdag 9 juli

Bingo KBO Lepelstraat

13:30 | Gemeenschapshuis St. Antonius

KBO Lepelstraat organiseert op dinsdag 9 juli haar maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Vanaf 13.00 kunt u uw kaarten kopen en om 13.30 uur wordt gestart met het spel. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie geldprijzen en een hoofdprijs. Tevens is er een extra superronde met ook een geldprijs en een hoofdprijs. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees/vleeswaar van de plaatselijke slagerij waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden.

Woensdag 10 juli

Stiltewandeling vanaf De Kraaijenberg

14:00 | Bezoekerscentrum de Kraaijenberg

Brabants Landschap organiseert samen met IVN Groene Zoom op 10 juli een stiltewandeling. Tijdens deze excursie geniet u in stilte van de natuur. Luistert u naar de vogels en het ruisen van de bomen. Ervaar deze unieke beleving en wandel mee. Uw gids laat u de omgeving vanuit een ander perspectief beleven. Voor deze excursie dient u zich vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten. Verzamelen op 10 juli om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", Fianestraat te Bergen op Zoom. Duur ongeveer 2 uur. Goed schoeisel is aan te bevelen. Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl of op www.facebook.com/DeKraaijenberg.