Prikbord

Caritas Fort Smakelijk: Vrijdag 12 juli 2019 nodigt caritas u uit voor een Brabants-Afrikaans benefiet-buffet. Aanvang buffet 18.00 uur, Bernadettestraat 4. Opgeven t/m 9 juli door te mailen naar caritas@lievevrouweparochie.nl. Betalen: NL81ABNA 0525 1457 53 onder vermelding van project Maluba. Verdere mededelingen op de website of op het parochiebureau.

Verjaardag Pastoor Paul Verbeek: Op 16 juli viert de pastoor graag zijn verjaardag met u. U bent van harte welkom van 14.00 tot 22.00 uur in de pastorie Stulemeijerlaan 8 voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Vakantie kerkkoren: Het kerkkoor O.L.Vr. v. Lourdes is t/m 11 augustus op vakantie en HMR t/m 25 augustus. De vieringen worden opgeluisterd door het vakantiekoor, leden die aanwezig zijn.

Problemen met incasso kerkbijdragen: Zoals velen van u gemerkt hebben, zijn alle incasso's nog niet geïnd. Door de invoering van een nieuw landelijk computersysteem voor alle Nederlandse bisdommen -met de bijbehorende parochies- zijn er diverse problemen aan het licht gekomen, waardoor de incasso's zijn vertraagd. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat er spoedig een oplossing voor de problemen wordt gevonden. [l]