Afbeelding
Foto:

Carrousel Festival, het grootste festival van Zuid-West Nederland

BERGEN OP ZOOM - Volgende week staat Bergen op Zoom weer twee volle dagen lang helemaal in het teken van Carrousel Festival. Met op vrijdag 23 augustus veel urban en pop en op zaterdag 24 augustus een hele trits aan Nederlandstalige toppers is er voor elk wat wils tijdens Carrousel Festival, het grootste festival van Zuid-West Nederland.



Het festivaldorp aan de Boulevard van Bergen op Zoom gaat langzaamaan richting uitverkocht, wat logisch is als je bekijkt welke artiesten de organisatie heeft weten te strikken. Op vrijdag komen Maan, Famke Louise, Jonna Fraser, BIGGI en Rugged onder andere opdraven. Hiermee heeft Carrousel Festival een paar van de meest populaire artiesten onder de jeugd naar Bergen op Zoom weten te halen. Ook de zaterdag mag er zijn. Dan geeft toute Nederlandstalig acte de presance. Tino Martin, Gerard Joling, Roxeanne Hazes, Thomas Berge, Samantha Steenwijk, Jeffrey Heesen, Wesly Bronkhorst, Raymon Hermans en Yves Berendse staan dan zes uur lang garant voor een fantastische feestsfeer.


Afwisseling aan stijl en topartiesten

Hiermee is het festival twee dagen lang een grote afwisseling aan stijlen en topartiesten. Jongeren tussen de 14 en 16 jaar zijn onder begeleiding welkom. Alcohol wordt er uiteraard slechts versterkt aan 18-plussers. Voor wie er bij wil zijn: zorg dat je deze week je kaarten koopt, want de organisatie verwacht ergens in de week voor het event een tekort aan kaarten te zullen hebben. Kaarten koop je via www.carrouselfestival.nl. [l]