Dansgroep Tandava
Dansgroep Tandava Peter Verdult

Genie start het nieuwe seizoen met dansaudities

BERGEN OP ZOOM - Sportvereniging GENIE, bekend van turnen en dans, start het nieuwe seizoen met het houden van dansaudities.

Traditioneel komen er aan het begin van een nieuw seizoen veel kinderen, maar ook volwassenen voor proeflessen. De diversiteit in lessen Dans is erg groot. Door het houden van dansaudities per leeftijdscategorie en in samenwerking met de huidige selectiegroepen, kan iedereen aansluiten en hoeft niemand alleen te dansen. Leden uit de recreatieve dansgroepen van GENIE mogen meedoen maar ook iedereen die (nog) geen lid is van GENIE wordt van harte uitgenodigd om mee te doen. Er wordt bij iedereen gekeken naar muzikaliteit, stijl, houding, sierlijkheid en ervaring en aan de hand daarvan wordt er een advies gegeven bij welke groep de auditant goed zou passen cq aan zou kunnen sluiten. Dit kan zowel een recreatieve groep zijn als een selectiegroep. De audities worden gehouden op dinsdag 20 augustus a.s. in de manegezaal van Blokstallen 3.

Dansauditie 8 t/m 13 jaar: 18.00-18.45 uur.

Dansauditie 14 t/m 19 jaar: 19.00-19.45 uur.

Dansauditie 20+: 20.00-20.45 uur.

Zin om mee te komen dansen? Mail dan je naam en geboortedatum naar dansen@genie-bergenopzoom.nl of kom een kwartier voor aanvang naar de danszaal.

Heb je interesse om te komen dansen maar ben je verhinderd op 20 augustus? Check dan onze website www.genie-bergenopzoom.nl onder het tabblad 'dansen' en meld je aan voor een proefles.

Vind je turnen leuker? Dan kun je terecht op de website www.genie-bergenopzoom.nl onder het tabblad 'turnen'.

GENIE is te vinden in Bergen op Zoom en Halsteren in diverse wijken, op diverse dagen en tijdstippen. Er is voor elke leeftijd wel een leuke les te vinden! [l]