Afbeelding
Foto:

Ervaar meer energie met Yoga!

BERGEN OP ZOOM - Yoga en meditatie in Steenbergen en Bergen op Zoom.

Vanaf 2007 verzorgt Inga de Voogd praktische lessen voor zowel beginners als gevorderden, voor jong en oud en mannen en vrouwen. Zij is gediplomeerd yogadocente met een verpleegkundige achtergrond. Onder haar professionele begeleiding leren mensen yoga op een correcte manier beoefenen en komen zij zodoende in een positieve en bewuste gemoedstoestand.

Yogalessen worden gegeven op maandag- en woensdagochtenden en op doordeweekse avonden. Vanaf september start het nieuwe seizoen 2019/2020.

Voordelen van Yoga

De voordelen van yoga zijn fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door yoga doen word je fysiek en mentaal sterker. Je leert op tijd je eigen grenzen te ervaren en ze aan te geven. Vriendschap en liefdevol aandacht sluiten met je eigen lichaam en geest is yoga. Je leert stabiel met beide benen in het leven staan.

Lichamelijke en geestelijke eenheid

Mensen die deelnemen aan yoga willen gezond, bewust en gelukkig zijn en blijven. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn namelijk de basis voor een gelukkig leven. Hoofddoel van yoga is lichamelijke en geestelijke eenheid. Je leert vriendelijk voor jezelf te zijn door yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en meditatie. Yoga is niet zweverig en zeer praktisch, gewoon doen!

Infoavonden voor nieuwe seizoen op 26 en 28 augustus

Voor informatie over yoga en informatieavonden op 26 en 28 augustus in Steenbergen en Bergen op Zoom kun je contact opnemen met Inga de Voogd: 06-13634461 of via e-mailadres Inga_de_voogd@hotmail.com. Verdere informatie is ook te vinden op de website www.premayoga.nl. [l]