Ondersteuningsgroep partners van mensen met dementie weer van start

BERGEN OP ZOOM - Elk jaar organiseert het Dementienetwerk West-Brabant een reeks van zeven bijeenkomsten die speciaal gericht zijn op de mantelzorger. In een kleine groep krijgt u in een gemoedelijke sfeer uitleg over dementie en hulp en advies bij uw vragen. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren professionals. Daarnaast is er steeds ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips met andere mantelzorgers.

Voorbeelden van vragen die centraal staan tijdens de bijeenkomsten: Wat is dementie; Wat verandert er in je leven als je partner dementie krijgt; Kun je spreken van een rouwproces; Hoe moet het als het thuis steeds moeilijker gaat?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor partners van thuiswonende mensen met dementie en worden georganiseerd bij Wijzijn Traverse, Jacob Obrechtlaan 5 in Bergen op Zoom.

Data                 

Woensdagen 25 september, 9 en 23 oktober, 6 en 20 november, 4 en 16 december steeds van 13.30-15.30 uur.

Aanmelden kan via de website van Dementienetwerk West-Brabant: ww.dementienetwerkwb.nl/agenda of via e-mail: loes@dementienetwerkwb.nl. Voor de bijeenkomsten vragen we een eigen bijdrage.[l]