Nieuw seizoen, nieuwe groepen bij GENIE

BERGEN OP ZOOM - Sportvereniging GENIE, turnen en dans, start het nieuwe sportjaar met een aantal nieuwe groepen en wat verschuivingen van de reguliere groepen.

Wat is nieuw?

- D-selectie t/m 13 jaar. Deze dansgroep start met nieuwe talentjes! Uit de recreatieve groepen en via de dansaudities hebben zich een leuk aantal kids naar de D-selectie weten te dansen.

- C-selectie t/m 13 jaar. Deze groep heeft al wat selectie-ervaring. Hun leeftijdscategorie is aangepast naar de eisen van de KNGU.

- Showdans 14+. Deze groep gaat zich richten op het geven van demonstraties. Danservaring is dus wel een pré.

- Dans 7,8 en 9 jaar in Halsteren. De groep van 4-8 jaar groeide zo hard dat er besloten is om een volgende groep te starten voor de “oudste” kinderen. Ben je 7,8 of 9 jaar en hou je van dansen? Kom dan op dinsdag van 17.20-18.10 uur naar de gymzaal in basisschool de Toermalijn. Je mag 3 proeflessen doen om te kijken of je het leuk vindt.

Wat is veranderd?

- Freerunning 8-12 en freerunning 12+. Deze groepen zijn verplaatst naar de maandag maar blijven wel sporten in sporthal de Kannebuis. 8-12 jaar is van 18.30-19.30 uur en 12+ is van 19.30-20.30 uur.

- Turnen 12+. Deze groep turnt voortaan elke dinsdag van 19-20 uur in sporthal de Kannebuis.

*- De vrijdaggroep Ouder en Kindgym heeft een nieuwe juf. Juf Ann zoekt nog ouders die samen met hun kindje van 2 of 3 jaar willen komen gymmen in de speelzaal van basisschool de Welle.

Nieuwsgierig naar wat GENIE nog meer te bieden heeft? Check dan www.genie-bergenopzoom.nl en meld je aan voor een turn- of dansles. Bij GENIE mag je altijd gratis 3 proeflessen volgen. [l]