Bijeenkomst Aquarium Vereniging Bali

BERGEN OP ZOOM - Aquariumvereniging Bali is een club met enthousiaste mensen die allemaal als hobby hebben het houden van een aquarium. De leden komen uit de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal.

De meeste hebben een zoetwater aquarium maar er zijn ook leden met een zoutwater aquarium. Ook het aquarium buiten, de vijver, komt regelmatig aan bod daar deze ook veel raakvlakken heeft met het aquarium. Tijdens deze bijeenkomsten worden de ervaringen gedeeld met elkaar, problemen besproken om zodoende tot een fraai aquarium te komen. Daarnaast staat de gezelligheid ook de centraal.

Een keer per maand komt Aquarium Vereniging Bali bij elkaar. Voor de bijeenkomst van 3 september zijn wij uitgenodigd door: Bubbels De Aquarium- en Vijverkenners, gelegen aan de Voltweg 25 in Hoogerheide. Onder het motto “Lekker Bubbelen bij Bubbels” gaan wij op bezoek bij Chris en Dimphy. Zij runnen Bubbels sinds 2000 en hebben de winkel uitgebouwd tot een aantrekkelijke en moderne aquarium- en vijverspeciaalzaak. Niet alleen de gezelligheid staat centraal maar ook alle ontwikkelingen en nieuwtjes op dit gebied komen aan bod.

Graag nodigt het bestuur van ATV Bali u uit om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en laat u verrassen door al het moois wat te zien is bij de firma Bubbels.

Voor meer informatie zie www.atvbali.nl. [l]