Komend weekend Kunst- en Atelierroute

WOUW - Na het succes van vorig jaar is er in het weekend van 31 augustus en 1 september de tweede Kunst en Atelierroute. Deze keer is de route niet alleen in Wouw, maar ook in de omliggende dorpen Heerle, Wouwse Plantage en Moerstraten/Kruisland. Er zal dit weekend ook een pendelbus rijden tussen de verschillende dorpen/locaties. De verschillende ateliers en locaties zijn dit weekend geopend van 11.00u tot 17.00u. De toegang is overal uiteraard gratis.

Aan de kunstroute doen 26 kunstenaars mee op 14 locaties. Verschillende kunstenaars openen in dit weekend de deuren van hun atelier. De kunstenaars zonder eigen atelier zijn ondergebracht bij kunstenaars met een atelier, maar ook in onder meer de kerk van Heerle en het atelier Vliegende Aarde van Trudie Vrolijk in Kruisland is toegevoegd aan de deelnemende locaties.

Omliggende dorpen
In Wouw en omstreken zijn er veel kunstenaars werkzaam op verschillende gebieden van kunst. De stichting Cumawo heeft dit jaar de Kunst en Atelierroute dus uitgebreid naar ook de omliggende dorpen omdat ook daar veel kunstenaars enthousiast waren om hier aan deel te nemen. Daarom zijn we zeer verheugd dat we op 31 augustus en 1 september op 14 locaties in Wouw, Heerle, Wouwse Plantage en Moerstraten/Kruisland het werk van 26 kunstenaars kunnen laten zien. Alle locaties zijn goed zichtbaar door middel van de nieuwe vlag. Deze is speciaal ontworpen om bij alle activiteiten die door Cuwawo georganiseerd worden, dat de locatie goed herkenbaar is. Eind augustus komt er een gratis boekje uit met alle deelnemers en locaties. Dat boekje is verkrijgbaar bij het VVV in Wouw en bij de deelnemers en tijdens dat weekend ook bij Markant in de expositieruimte. [l]