AGENDA

Marcel van Tienen exposeert in Galerie Arsis

12:00 | Galerie Arsis

Marcel van Tienen exposeert in Galarie Arsis in augustus zijn recente werk. Hij laat ongeveer 16 schilderijen in olieverf en acryl zien. Galerie Arsis, Sint Annastraat 10 Bergen op Zoom is open op alle vrijdagen en zaterdagen en op koopzondag (25 augustus) van 12.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag 30 augustus

Concordia opent repetitieseizoen

19:30 | Molen "de 2 Vrienden"

Harmonie Concordia opent vrijdag 30 augustus het nieuwe repetitieseizoen vlakbij huis, namelijk bij Molen 'De Twee Vrienden' aan de Oude Huijbergsebaan in Bergen op Zoom. Daar zal om 19.30 uur Concordia beginnen met spelen en zal dan een paar werken laten horen die op de lessenaar staan. Naast onze trouwe luisteraars zijn potentiële nieuwe muzikanten en andere geïnteresseerden ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Concordia. Luisteren is leuk, zelf meedoen is nog veel leuker! Mocht het onverwacht toch slecht weer zijn, dan zal het concert helaas niet doorgaan. Op 22 september is Concordia opnieuw te beluisteren tijdens de Muzica in Zandvliet.

Dinsdag 3 september

Lezing

20:00 | Lectorium Rosicrucianum

Op dinsdag 3 september wordt er door het Lectorium Rosicrucianum een lezing verzorgd met als titel “Een universeel pad, sleutel tot bevrijding?”. Wat verstaan rozenkruisers onder het gaan van een spiritueel pad? Wat drijft ze tot het gaan van zo'n pad? Hoe gaan ze deze weg en wat wordt er bevrijd? Wat kunnen grote zielen doen die bevrijd zijn van het wiel van geboorte en dood? Wat is de rol van een mysterieschool? Tijdens en na de lezing zal samen met de toehoorders naar antwoorden op deze en andere levensvragen gezocht worden. De lezing is op dinsdag 3 september en begint om 20.00 uur. Toegang gratis. Locatie: Lectorium Rosicrucianum, Blauwehandstraat 21, 4611 RK Bergen op Zoom. Informatie: http://www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom

KBO Lepelstraat

13:30 | Gemeenschapshuis St. Antonius

KBO Lepelstraat organiseert op dinsdag 3 september haar maandelijkse bingo in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Let op, dit is een afwijkende datum daar de bingo van de KBO Lepelstraat normaal op de 2e dinsdag van de maand gespeeld wordt. Vanaf 13.00 kunt u uw kaarten kopen en om 13.30 uur wordt gestart met het spel. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie geldprijzen van € 5,00, € 10,00 en een hoofdprijs van € 15,00. Tevens is er een extra superronde met een geldprijs van respectievelijk € 5,00, € 10,00 en een hoofdprijs van € 30,00. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een tegoedbon voor vlees/vleeswaar van de plaatselijke slagerij waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden.

Woensdag 4 september

Bingo Lepelstraat

13:30 | 't Weike

De Activiteitencommissie houdt woensdag 4 september een bingo in 't Weike. De zaal van 't Weike, Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes van de plaatselijke slager.