Scheldevogels ten onder in eerste competitiewedstrijd

BERGEN OP ZOOM - Na 3 weken voorbereidingen in prachtig, zonovergoten weer, was het op zaterdag 7 september tijd om aan de competitie te beginnen. Het eerste team van Scheldevogels begon de competitie met een thuiswedstrijd tegen KVK uit Kapelle. Een tegenstander waar Scheldevogels de laatste jaren al vaker tegen heeft gespeeld.

Scheldevogels begon zonder 2 vaste basiskrachten en dus was de vraag hoe het team hier op zou reageren. De eerste helft was het een gelijk opgaande strijd. Scheldevogels deed het alleen beter in de afronding, waardoor het met een 7-5 voorsprong de rust in ging. De tweede helft verliep, voor Scheldevogels minder gelukkig. Het ontbrak aan schepte en voornamelijk aan het afmaken van de kansen. Daarbij moeten we ook opmerken dat KVK het verdedigend beter voor elkaar had. Helaas wist Scheldevogels maar 2 keer de korf te vinden, waardoor het tegen een nederlaag aan liep. Eindstand was 9-13. Volgende week speelt men een uitwedstrijd in Kloetinge.