Prikbord

Parochiegids en Jaarkalender: Aan het begin van het werkjaar vindt u in de kerken een Parochiegids en Jaarkalender met info en gegevens over alle activiteiten voor het komend werkjaar. De gids en kalender zijn ook in het Parochiecentrum af te halen.
Vormsel: Op donderdag 12 september is de eerste bijeenkomst van de vormselvoorbereiding om 19.00u in de OLV van Lourdeskerk. Jongens en meiden uit groep acht kunnen zich nog aanmelden bij pastor Fredi Hagedoorn.
Relivisie: Vrijdag 13 september 10.00u uitzending Relivisie op ZuidWestTV
Nationale Orgeldag: Komende zaterdag 14 september is het Monumentendag, maar tevens ook Nationale Orgeldag. Als gebruikelijk neemt natuurlijk de Gertrudiskerk, als "Orgeltuin" met 3 monumentale orgels, daaraan deel. Van 10.00u tot 17.00u worden de orgels regelmatig bespeeld, men kan uitvoerige informatie over (de) orgels van de organist vernemen. Het is voor eenieder met enige toetsvaardigheid bovendien mogelijk zelf ook eens orgel te spelen: een hele gewaarwording, zeker ook voor kinderen! Ook op de zondagmiddag erop volgend kan men nog terecht!
KinderWoordDienst: Zondag 15 september is er tijdens de Eucharistieviering van 11.00u in de OLV van Lourdeskerk een KinderWoordDienst.
Kidskerk: Woensdag 18 september om 13.30u gaat de Kidskerk van start in dit nieuwe werkjaar. Dit keer in de tuin van het Parochiecentrum.
Vredesweek: Van 21 t/m 29 september is de Vredesweek met als thema dit jaar: 'Vrede verbindt over grenzen'. De caritascollecte bestemd voor de Vredesweek is tijdens de vieringen in het weekend van 21 en 22 september.
Viering in het Pools: Iedere zondag is er om 18.00u een Eucharistieviering in het Pools in onze Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.
Bezoekgroep: De Bezoekgroep is dringend op zoek naar nieuwe geïnspireerde vrijwilligers om de bezoekgroep te versterken. Wij bezoeken parochianen, thuis of elders, als zij daar prijs op stellen en proberen in samenwerking met de pastores een luisterend oor te zijn. Onze aandacht is vooral gericht op ouderen, langdurig zieken en nabestaanden van een dierbare overledene. U kunt contact opnemen met het Parochiebureau (website: www.lievevrouweparochie.nl) tel: 233574 of met Annemie Asselbergs tel: 234761. [l]