Afbeelding
Foto:

Springen, spetteren of suppen tijdens Boulevard in Beweging

BERGEN OP ZOOM - De F!TFabriek organiseert op zaterdag 21 september een nieuwe editie van Boulevard in Beweging. Op deze dag wordt de Boulevard weer volledig omgebouwd tot één groot (water)sportevenement met springkussens, wateractiviteiten en demonstraties van onder meer twee Nederlandse top BMX'ers.

DOOR REMKO VERMUNT

Boulevard in Beweging is opgezet om inwoners kennis te laten maken met sporten in en om de Binnenschelde. Zo kunnen bezoekers verschillende watersporten beoefenen en uitproberen. Ook worden er op het land verschillende activiteiten georganiseerd met onder andere een springkussenparadijs. "Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende watersporten als suppen, kanoën en waterfietsen. Daarnaast zal ActBMX aanwezig zijn die voor jullie een toffe demonstratie neer gaat zetten en jullie daarnaast ook nog zelf gaat leren BMX'en!"

Zwemdiploma
Ook skaten met SV de Striene en lacrosse spelen met Ogers Lacrosse staan op de planning. Bij de Reddingsbrigade leert men veiligheid op het water en land te waarborgen. "Zo wordt er onder andere met een boot gepatrouilleerd." Let op; bij alle activiteiten op het water is zwemdiploma A of een begeleider met zwemdiploma verplicht! Heb jij altijd al een keer op de mooiste springkussens willen springen of willen suppen, kanoën en waterfietsen? Kom dan op 21 september 2019 van 11.00 uur tot 16.00 uur naar de Boulevard! [l]