‘4Kantje 4 Daagse’ met activiteiten, acties en kortingen.
‘4Kantje 4 Daagse’ met activiteiten, acties en kortingen. Foto:

Vier je 4Kantje 4Daagse met ons mee?

BERGEN OP ZOOM - Het vierkantje van Bergen op Zoom, met meer dan zestig winkels, staat van donderdag 26 september t/m zondag 29 september a.s. bol van activiteiten tijdens het nieuwe evenement '4Kantje 4 Daagse'. De lokale ondernemers van het historische en sprankelend winkelgebied 't Vierkante geven dan de aftrap om nog meer gezamenlijk naar buiten treden en zo 't Vierkantje nog beter op de kaart te zetten. Ook in de toekomst zullen de ondernemers van 't Vierkantje zich meer laten zien en horen met diverse gezamenlijke acties en evenementen om zo het mooie historische winkelgebied, met de vele lokale speciaalzaken, verder te promoten. '4Kantje 4 Daagse' zal bol staan met activiteiten voor jong en oud en natuurlijk zullen er diverse leuke en acties en kortingen zijn.

Dat het Vierkantje van Bergen op Zoom een gevarieerd winkelaanbod heeft en dat er veel speciaalzaken zitten, waar je uitgebreid kan shoppen en culinair kan genieten, willen de ondernemers graag nog meer benadrukken en laten zien aan de bezoekers van het winkelcentrum Bergen op Zoom. De ondernemersvereniging 't Vierkantje heeft de koppen bij elkaar gestoken' en zij gaan actief, met diverse evenementen, het winkelend publiek en de toeristen nog meer kennis laten maken met het mooie winkelgebied. 't Vierkantje heeft niet alleen gevarieerde winkels waar je heerlijk kan shoppen. Maar als je de stad aan het verkennen bent als toerist en ook 't Vierkantje bezoekt', met zijn monumentale panden, dan kan je daar ook uitstekend terecht voor een hapje of drankje.


Vier de vier dagen
Donderdag 26 september a.s. zal het startschot gegeven worden van vier dagen activiteiten in 't Vierkantje. Tijdens '4Kantje 4Daagse' zullen alle ondernemers, in de feestelijk aangeklede straten en met de versierde etalages en winkels, hun onderneming promoten. In diverse modezaken zijn er modeshows waarin de nieuwe collecties worden getoond. Een DJ zal voorgaan bij de modeshow in de straten van het vierkantje. Voor de kinderen worden op diverse plaatsen leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk zijn er in alle winkels vele aanbiedingen te vinden. Op alle dagen is er kassabonactie waarmee diverse prachtige prijzen te winnen zijn.

Activiteiten
De vrijdag van '4Kantje 4 Daagse' zal in het teken staan van de workshops. Elke onderneming kan en mag hier zelf een invulling aan geven. Leer wat je altijd al hebt welen eten tijdens 0.a. de spel- barista- en modeworkshops. Op de zaterdag zullen de winkels extra lang open zijn tot 19.00 uur. De etalages zullen zondag extra in de picture staan omdat dan door diverse ondernemingen deze ingevuld worden door er een 'levende' etalage van te maken. De paspoppen zullen b.v. vervangen worden door echte modellen enz. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de 'inwendige mens' en staan er op diverse plaatsen eet- en drink standjes met muziek. [l]